Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Міністерство молоді та спорту України запрошує молодіжні центри стати офлайн-хабами з цифрової освіти!

19/06/2020

 Партнерська мережа офлайн-хабів проєкту "Дія.Цифрова освіта" представлена бібліотеками, ЦНАПами, приватними освітніми закладами й іншими партнерами у сфері освіти.

 

Міністерство молоді та спорту України запрошує молодіжні центри стати частиною мережі хабів із цифрової освіти. Спільними зусиллями 6 мільйонів українців опанують цифрову грамотність за наступні 3 роки!
 

Міністерство молоді та спорту України просить заповнити цю онлайн-форму до 24 червня 2020 року, якщо ви готові стати сертифікованим хабом проєкту "Дія.Цифрова освіта" за посиланням: https://cutt.ly/Cux09Up
 

Також  Міністерство молоді та спорту України з Міністерством цифрової трансформації України підготували для вас відповіді на запитання, що можуть виникати при прийнятті рішення щодо партнерства з проєктом "Дія . Цифрова освіта", із якими можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/Aux06qh
 

Завдяки отриманій інформації, буде доповнена карта партнерських офлайн-хабів, де охочі українці можуть переглядати освітні серіали на онлайн-платформі.
 

Детальніше про проєкт "Дія . Цифрова освіта" можна дізнатися з презентації за посиланням: https://cutt.ly/Qux2tEr
 

За інформацією управління молоді та спорту облдержадміністрації.

 

Всі новини →