Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Децентралізація в Україні: просто про складне»: онлайн-діалог зі структурними підрозділами з питань молоді

19/06/2020

 Молодіжна політика в Україні твориться та реалізовується на різних рівнях. Саме тому важливо формувати спільне бачення і розвивати якісну співпрацю!

Команда Міністерства молоді та спорту хоче, щоб комунікація та взаємодія з регіонами була якнайбільш якісною і результативною!  Виходячи з чого розпочинає серію онлайн-включень, під час яких даватиме роз'яснення та відповіді на запитання, що можуть бути цікаві для вас.

Тому запрошує керівників та представників структурних підрозділів із питань молоді місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування долучатися до першого онлайн-включення на тему: «Децентралізація в Україні: просто про складне», яке відбудеться у понеділок 22 червня о 16.30 год.

Спікерка – національна експертка програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні», керівниця групи експертів із правових питань Офісу підтримки реформ при Міністерстві розвитку громад та територій України Віра Козіна.

На заході обговорюватиметься про реформу децентралізації та територіальної організації влади в Україні, роботу над новою редакцією Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та актуальні питання, що стосуються розвитку громад і регіонів.

Посилання на подію: https://undp.zoom.us/j/95312696111

За інформацією управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Всі новини →