Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада з сільськими головами та керівниками сільськогосподарських підприємств

19/06/2020

 

Сьогодні, 19 червня в актовій залі районної ради відбулась нарада з головами селищної та сільських рад району, головами Кам'яномостівської та Мигіївської сільських рад (ОТГ), керівниками сільськогосподарських підприємств та одноосібниками під керівництвом голови райдержадміністрації Сергія САКОВСЬКОГО. На нараді був присутній помічник народного депутата Максима ДИРДІНА Віталій ПОРХУН.

Починаючи нараду, очільник району довів до відома присутніх указ Президента України від 18 червня 2020 року №234/2020 «Про день фермера» та привітав фермерів з професійним святом. Також, Сергій Володимирович доповів про ситуацію з COVID-19 в районі та Миколаївській області.

Помічник народного депутата Максима ДИРДІНА Віталій ПОРХУН ініціював обговорення змін до Податкового кодексу України, а саме:

-                     «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо детінізації виробництва сільськогосподарської продукції» від 27.02.2020 року №3131;

-                     «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставки податку на додану вартість з операцій з постачання окремих видів сільськогосподарської продукції» від 15.06.2020 року №3656.

Присутні на нараді активно обговорили запропоновані зміни і підтримали необхідність їх реалізації.

Всі новини →