Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олександр Трайтлі провів відеоселекторну нараду щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 на Миколаївщині

24/06/2020

 У вівторок, 23 червня, заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі  провів відеоселекторну нараду з керівниками  районів та міст щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 на Миколаївщині.

 

На початку наради Олександр Трайтлі акцентував увагу присутніх, що на минулому тижні Урядом внесені зміни в 392 постанову КМУ від 20 травня 2020 р, яка містить додаткові показники по критеріям за якими буде визначатися можливість пом’якшення або посилення карантинних заходів у регіонах. 
 

Олександр Трайтлі поінформував, що Миколаївська область під загрозою повернення карантинних обмежень через те, що оновленими показниками передбачено проведення тестувань у двічі більше. Враховуючи це, заступник голови ОДА закликав керівників районів та міст терміново активізувати роботу з  ІФА-тестування.
 

Також він зазначив, що по м. Южноукраїнську, рішенням регіональної комісії  ТБ НС при Миколаївській ОДА було запроваджено ряд заходів, що посилюють протиепідемічний режим через невідповідність двом показникам (наповненість ліжок та кількість тестування).
 

Наступне питання, яке обговорено на нараді -  стан виконання страхування медичних та інших працівників закладів охорони здоров’я.
 

Крім того, Олександр Трайтлі зазначив, що разом з представниками обласного штабу, минулого тижня здійснювались виїзди по районам та містам з метою перевірки дотримання карантинних обмежень і правил.  Він додав, що такі перевірки припинятись не будуть та проходитимуть кожної неділі.

 

Всі новини →