Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олександр Трайтлі: «Наше головне завдання, щоб люди були здорові»

26/06/2020

 25 червня, заступник голови ОДА Олександр Трайтлі  провів нараду щодо організації протиепідемічних заходів під час перевезення пасажирів громадським транспортом.

 

У нараді взяли участь заступник Миколаївського міського голови Юрій Андрієнко, начальник управління патрульної поліції Миколаївської області Віталій Даніла, представники підприємств-перевізників міського та приміського автотранспорту, автостанцій.
 

Олександр Трайтлі звернувся до присутніх та нагадав про необхідність дотримування водіями вимог перевезення, а саме щоб кількість пасажирів не перевищувала кількість сидячих місць та усі були в захисних масках.
 

Він нагадав, що згідно постанови Уряду № 500 від 17 червня 2020 року відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту та контроль використання засобів індивідуального захисту пасажирами під час перевезення покладається на перевізника. 
 

Представникам підприємств – перевізників рекомендовано провести роз’яснювальну роботу з водіями щодо виконання вимог перевезення пасажирів, а саме дотримання водіями та пасажирами маскового режиму.
 

«Сьогодні наша з вами спільна робота не допустити спалаху коронавірусної інфекції, ми повинні діяти, як партнери, а наше головне завдання, щоб люди були здорові», - сказав заступник голови ОДА Олександр Трайтлі.
 

Крім того, він акцентував увагу на необхідності збільшення кількості одиниць транспорту, які будуть курсувати на маршрутах в час «пік», аби зменшити щільність пасажирів у транспорті.

 

Всі новини →