Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В ОДА відбулась презентація щорічної доповіді Уповноваженого ВРУ з прав людини

26/06/2020

 На виконання доручення Омбудсмана, регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Миколаївській області Вадим Жепало за сприяння апарату Миколаївської обласної державної адміністрації провів презентацію  щорічної доповіді Уповноваженого ВРУ з прав людини про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина за 2019 рік.

 

У заході взяли участь керівник апарату облдержадміністрації Георгій Решетілов, керівники департаментів і управлінь ОДА, представники громадських організацій, а також в режимі відео-конференції керівники районних адміністрацій та міські голови Миколаївщини.

 

Під час презентації учасникам представлено структуру доповіді, її основні тези, наведені практичні приклади захисту прав громадян, обговорено компетенцію регіонального представництва, акцентовано увагу на стратегічних напрямках діяльності у 2020 році. Деякі питання, у першу чергу щодо захисту прав дітей, викликали жваве обговорення, у результаті якого погоджено ряд спільних практичних заходів.

 

Учасникам презентації направлено електронний варіант презентації та посилання на сайт Омбудсмана, де розміщена щорічна доповідь, для використання в роботі.

 

 

Всі новини →