Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Долучайтесь до онлайн-обговорення: у фокусі економічне зростання та продуктивне сільське господарство

03/07/2020

9 липня 2020 року з 13.50 до 16.00 відбудеться онлайн-обговорення в рамках підготовки п’ятого національного плану дій із впровадження Ініціативи “Партнерство “Відкритий Урядˮ. Обговорення проходитиме в контексті двох Цілей сталого розвитку 2030, зокрема: подолання голоду (2), гідна праця та економічне зростання (8).
 

Мета зустрічі – обговорити проблемні питання, які пов’язані з модернізацією виробництва і розвитком інновацій, стимулюванням підприємництва і створенням робочих місць, забезпеченням населення якісними і доступними продуктами харчування, захистом прав споживачів, підтримкою сільського господарства і можуть бути вирішені в рамках Ініціативи “Партнерство “Відкритий Урядˮ (через доступ до інформації, участь громадськості, забезпечення підзвітності органів влади та використання інформаційно-комунікаційних технологій).
 

Уряд запрошує представників інститутів громадянського суспільства, експертів долучитися до обговорення. Для підтвердження участі заповніть форму за посиланням. Після реєстрації Вам буде надіслана інформація щодо організаційних питань та посилання на захід на платформі Zoom.

Довідково

Партнерство “Відкритий Урядˮ – це міжнародна Ініціатива, спрямована на об‘єднання зусиль урядів та громадянського суспільства для створення позитивних змін у житті громадян.
 

У рамках реалізації Ініціативи уряди країн-учасниць спільно з громадянським суспільством розробляють та реалізують дворічні національні плани дій. Кожен план дій повинен містити конкретні, амбітні зобов'язання, спрямовані на удосконалення прозорості, підзвітності та громадської участі.
 

https://cutt.ly/mokFu4A 

Всі новини →