Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Робоча нарада за участю голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександра СТАДНІКА

17/07/2020

 

17 липня в актовій залі Первомайської районної ради відбулась робоча нарада голови Миколаївської облдержадміністрації Олександра СТАДНІКА, керівників правоохоронних та контролюючих органів області та району з представниками громади.

         На нараді були присутні голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, голова районної ради Світлана ВОВК, Первомайський міський голова Людмила ДРОМАШКО, радник народного депутата Максима ДИРДІНА Віталій ПОРХУН, керівники управлінь та відділів правоохоронних та контролюючих органів.

         На початку наради про роботу правоохоронних органів району доповів начальник Первомайського ВП ГУНП Миколаївської області Олександр САВЧЕНКО.

         Олександр СТАДНІК поспілкувався з представниками громади Первомайського району та міста Первомайськ. Присутні задавали проблемні питання, які стосуються району та міста на що отримали обґрунтовані відповіді.

         По закінченню наради очільник області пообіцяв сприяти вирішенню всіх нагальних питань та надав доручення керівникам відповідних органів.

 

Всі новини →