Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

У Миколаївській ОДА відбулась селекторна нарада з питань реалізації проєктів «Велике будівництво» у 2021-2024 роках

23/07/2020

 В середу, 22 липня, заступники голови Миколаївської ОДА Тетяна Стахевич та Олександр Трайтлі провели відеоселекторну нараду щодо реалізації проєктів в рамках ініціативи Президента України «Велике будівництво» на території області на 2021-2024 роки.

 

На початку наради Тетяна Стахевич зазначила, що в цьому році реалізуються всі цілі і завдання стосовно проєкту «Велике будівництво» на Миколаївщині у 2020 р. Тож потрібно визначити, які об’єкти потребують капітального ремонту або реконструкції для того, щоб включити їх до програми у 2021-2024 роках. 
 

«Хочу зазначити, що на наступні періоди до переліку об’єктів, за ініціативою Президента, ми долучаємо театри, музеї, будинки творчості тощо», – підкреслила вона.
 

На  онлайн-засіданні за участю представників структурних підрозділів облдержадміністрації, керівников районів та міст розглянули пропозиції  щодо будівництва, реконструкції та капітального ремонту закладів освіти та культури.
 

Олександр Трайтлі наголосив на необхідності здійснення ретельного відбору проєктів, з урахуванням потреби громади та акцентував увагу присутніх на порядку підготовки документації.
 

За результатами наради, присутні отримали доручення надати конкретні пропозиції стосовно об’єктів реконструкцій з мультимедійними матеріалами, описом і орієнтовним строком реалізації проєкту.

Всі новини →