Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олександр Трайтлі: Ми повинні спілкуватись з людьми та нагадувати про важливість дотримання карантинних обмежень

27/07/2020

 У п’ятницю, 24 липня, заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі провів відеоселекторну нараду з керівниками районів та міст щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 на Миколаївщині.

 

У нараді взяли участь начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Павло Георгієв, керівник обласного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної НС природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби Олександр Ігнатенков, заступник начальника головного управління Національної поліції у Миколаївській області Максим Ахрамєєв.

 

На початку наради Олександр Трайтлі акцентував увагу присутніх, що Уряд 22 липня ухвалив рішення щодо продовження дії адаптивного карантину до 31 серпня 2020 року. У зв'язку з цим заступник голови ОДА звернувся до присутніх з проханням відповідально віднестись до дотримання карантинних обмежень та й далі тримати ситуацію під контролем, адже усі обмеження передбачені рішенням ТБ НС діють й наразі.

 

«Від нашої з вами роботи залежить здоров’я людей, а це головне. Тому й надалі проводьте інформаційні бесіди з перевізниками, керівниками баз відпочинку, у супермаркетах, магазинах, на продовольчих та непродовольчих ринках. Ми повинні спілкуватись з людьми та нагадувати про важливість дотримання карантинних обмежень», - зазначив заступник голови ОДА.

 

Олександр Ігнатенков відмітив, що те, що сьогодні область знаходиться в зоні послаблених карантинних обмежень це заслуга злагодженої роботи усіх структур.

 

Він поінформував присутніх про стан протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в області та прокоментував ситуацію зі значним спалахом коронавірусної хвороби у селі Рибаківка де виявлено 15 осіб хворих на COVID-19. «У цій зоні введено певні обмеження, в тому числі в закладах громадського харчування дозволено працювати лише на відкритому повітрі. Також обмежена діяльність розважальних заходів», - зазначив він.

 

Заступник начальника головного управління Національної поліції у Миколаївській області Максим Ахрамєєв звернувся до присутніх з пропозицією забезпечити більш жорсткий контроль у місцях відпочинку, розважальних закладів та закладів харчування.

 

Керівники районів та міст прозвітували про виконання робіт щодо запобігання занесенню і поширенню на території Миколаївської області гострої респіраторної хвороби та обговорили проблемні питання.

 

Всі новини →