Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Оголошено конкурс партнерських соціально-економічних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії COVID-19 на території Україні

06/08/2020

Програма розвитку ООН в Україні за підтримки Уряду Королівства Швеція оголошують конкурс партнерських соціально-економічних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії COVID-19 на території Україні. Конкурс відбувається в рамках реалізації спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку».
 

До участі у конкурсі запрошуються неурядові та благодійні організації у партнерстві з бізнесом та/або владою, заявки яких направлені на пожвавлення та активізацію економічних та соціальних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії коронавірусу в Україні.
 

Кінцевий термін подання заявок: 11 вересня 2020 року.
 

Детальна інформація про умови участі у конкурсі та критерії відбору проєктів розміщені на офіційній сторінці ПРООН в Україні "Конкурс партнерських соціально-економічних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії COVID-19" за посиланням - https://bit.ly/UNDP_SIDA_2020-21. 

Всі новини →