Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулась виїзна кустова зустріч щодо утворення та ліквідації районів

14/08/2020

 14 серпня 2020 року в приміщенні актової зали Первомайської районної ради відбулась виїзна зустріч під головуванням заступника голови облдержадміністрації Тетяни Стахевич з представниками органів місцевого самоврядування, територіальних органів виконавчої влади, громадськістю та преси з питань децентралізації влади в частині формування нової райдержадміністрації на території Первомайського району відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів».

         На початку наради Тетяна Вікторівна розповіла про новий адміністративно-територіальний устрій Миколаївської області та функції і послуги, які будуть надавати новостворені райдержадміністрації.

         Начальники департаментів (управлінь) облдержадміністрації дали роз’яснення та рекомендації щодо подальшої організації роботи в закладах освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення та надання адміністративних послуг в процесі реалізації реформи децентралізації.

         Тетяна Стахевич нагадала про національну програму ініційовану Президентом України «Велике будівництво» і довела до відома, що продовжено проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку на 2021 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області.

         Протягом зустрічі обговорено ряд нагальних питань. Керівникам районних адміністрацій надано відповідні доручення та рекомендації.

       

 

Всі новини →