Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» запрошує взяти участь у проєкті «Групи самодопомоги: Разом - міцніше!»

19/08/2020

 ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» розпочала проєкт «Групи самодопомоги: Разом - міцніше!» фінансової підтримки Єв-ропейського Союзу, представництва в Україні для жінок з родин загиблих та ветеранів учасників АТО/ООС.

 

Мета проєкту – посилення програм соціального захисту вразливих жінок в умовах пандемії COVID-19 шляхом створення та подальшої менторської підтримки роботи 8 груп самодопомоги у Волинській, Хмельницькій, Миколаївський, Кіровоградській та Дніпровській областях.

 

В рамках проєкту «Групи самодопомоги: Разом - міцніше!»:

 

- буде відібрано найбільш вмотивованих жінок-лідерок, які вже вийшли з кризового стану та готові допомагати іншим;
- жінки приймуть участь у дводенному семінарі у м. Київ з тематики допомо-ги «рівний-рівному», методик захисту прав та методів співпраці з органами місцевого самоврядування;
- за результатами тренінгу будуть розроблені індивідуальні плани розвитку груп;
- сформовано щонайменше 8 груп самодопомоги у Волинській, Хмель-ницькій, Миколаївський, Кіровоградській та Дніпровській областях. Групи формуватимуться за територіальною ознакою та за статусом учасниць.

 

Робота груп самодопомоги посилюватиме роботу соціального захисту адже мобілізуватиме та гуртуватиме жінок з зазначених категорій, сприятиме пок-ращанню зв’язків в середині громади, покращуватиме горизонтальну само-організацію жінок заради взаємодопомоги у вирішення проблемних питань та захисті прав як одна одної так і вразливих груп населення загалом.

 

Реєстрація на участь у проєкті за посиланням https://cutt.ly/cfw8gnI або за телефоном 066-726-53-77 Наталя.

 

Всі новини →