Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Первомайськ отримав на ремонт доріг 20 млн грн субвенції з Державного дорожнього фонду

27/08/2020

 У березні, перебуваючи з робочим візитом у Первомайську, голова Миколаївської ОДА зустрівся з громадою та пообіцяв зробити все можливе, щоб місто отримало кошти на ремонт доріг взявши це питання під особистий контроль.

 

Сьогодні місто вже має на ці цілі 20 млн грн субвенції з Державного дорожнього фонду. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова Миколаївської ОДА.

 

«Хочу зазначити, що це відбулося завдяки наполегливій праці та рекордному цьогорічному фінансуванню з бюджету на ремонт доріг. Аби проконтролювати процес розподілу коштів, сьогодні взяв участь у робочій групі з визначення переліку доріг ремонт яких буде профінансовано. Дякую усім хто долучився до вирішення цього питання. Надалі буду тримати на особистому контролі ефективність використання цих коштів», - зазначив Олександр Стаднік.

 

Він акцентував, що все це стало можливо завдяки ініційованій Президентом України програмі «Велике Будівництво». Цього року область отримала рекордне фінансування – 4,4 млрд грн на  ремонт майже 200 км доріг. 

 

«Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за розвиток нашої Держави та допомогу кожній області направлену на поліпшення життя громадян, розбудови інфраструктури, будівництво соціальних об’єктів, шкіл, дитячих садків та стадіонів. Дорогам у Первомайську бути! Працюємо далі!», - подякував Олександр Стаднік.

 

Більш фото https://cutt.ly/XfdvvJh

Всі новини →