Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Експерти державної експертизи Миколаївщини опрацювали понад 8 тис. проєктів землеустрою з інших областей за принципом екстериторіальності з початку 2020 року

27/08/2020

 З початку 2020 року на погодження до експертів державної експертизи Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області через онлайн-сервіс надійшло 8386 документацій, серед яких надано 7186 (86%) висновків про погодження та 1200 (14%) документацій не погоджено.

 

Станом на 26 серпня 2020 року спеціалістами відділів Держгеокадастру в районах Миколаївської області було направлено на погодження до інших областей 7070 проєктів землеустрою.

 

Усього на Миколаївщині кількість працівників територіальних органів, які отримали статус експерта, становить 27 осіб.

 

Довідково:
Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки. 

 

Розгляд та погодження або відмова в погодженні проектів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу Держгеокадастру.

 

За інформацією Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області

Всі новини →