Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В Кам'яномостівській ОТГ пройшли заходи з відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

28/08/2020

        28 серпня 2020 року в Кам'яномостівській ОТГ пройшли заходи з відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

        В рамках заходу голова Кам’яномостівської  сільської ради Олександр Ляхов та представники громади відвідали могилу учасника операції об’єднаних сил, антитерористичної операції в селі Кам'яний Міст Соловйова Олександра Сергійовича.

        Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблого героя та  поклали букети квітів та соняхів на могилу  захисника України.

 

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!

            Соловйов Олександр Сергійович

       Народився  24 січня  1996  року в селі Кам’яний Міст Первомайського району Миколаївської області.

Проходив військову службу в 1-му гаубичному самохідно-артилерійському дивізіоні військової частини – польова пошта В 62144 на посаді механіка-водія.

Загинув  біля населеного пункту Роздолівка, Бахмутського району Донецької області під час перебування в зоні проведення антитерористичної операції.

 Похований 6 квітня 2017 року в селі Кам’яний Міст Первомайського району.

Всі новини →