Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Заходи до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

29/08/2020

 29 серпня 2020 року біля адміністративної будівлі Первомайської районної ради відбулись заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. У заході взяли участь голова Первомайської райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, депутат обласної ради Григорій МАРІН, керівники структурних підрозділіврайдержадміністрації, громадських організацій, учасники бойових дій, родичі та друзі загиблих воїнів Первомайського району, які загинули захищаючи Україну від окупантів.

Отець Володимир Української православної церкви Київського патріархату міста Первомайська зачитав заупокійну Літію за  всіх померлих у війні. Присутні  молимось за Україну, за мир на нашій землі та за тих кого немає з нами поруч.

Загальнонаціональною хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, депутат обласної ради Григорій МАРІН та мати загиблого воїна  Сенкевича Максима Олеговича – Головацька Наталія Дмитрівна (голова Первомайського підрозділу  «ОБ’ЄДНАННЯ ДРУЖИН ТА МАТЕРІВ БІЙЦІВ УЧАСНИКІВ АТО») від усього серця промовили слова подяки героям України за подвиг і велику жертву, які віддали життя, щоб ми могли жити і працювати, щоб Україна була єдиною і незалежною.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!!!

 

Всі новини →