Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Святкова лінійка в умовах пандемії

02/09/2020

Перше вересня цього року – це особливе свято, яке відкриває незвичний навчальний рік. Адже саме сьогодні починається незвіданий, цікавий  і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Новий навчальний у закладах освіти Первомайського району розпочато враховуючи рекомендації МОЗ щодо організації освітнього процесу  та проведення святкової лінійки в умовах пандемії .

Перший урок   на тему «Культура здорового способу  життя у нових обставинах» спрямовано на формування нової культури поведінки, навчання та перебування у закладах освіти з урахуванням епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом.

Основною метою уроку було «озброїти» здобувачів освіти знаннями про Covid-19, допомогти зрозуміти основні поняття профілактики та контролю захворювань; ознайомити з традиціями святкування Дня знань в умовах пандемії в різних країнах світу; мотивувати до навчання в умовах пандемії; формувати здоров’язбережувальну, соціально-відповідальну та     інформаційно-комунікаційну компетентності, а також виховувати необхідність слідкувати за своєю гігієною, дбати про власне здоров’я та здоров’я інших.

Незважаючи на новий та незвичайний формат проведення святкової лінійки, діти були життєрадісними, усміхненими та щасливими.

Всі новини →