Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулась ХХХХІ сесія Первомайської районної ради

11/09/2020

Сьогодні, 11 вересня, о 11 годині в сесійній залі районної ради під керівництвом голови Первомайської районної ради Світлани ВОВК, відбулась сорок перша сесія Первомайської районної ради сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, заступник голови Первомайської районної ради Олександр МАКОВЕЄНКО, голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, голови селищної, сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

У ході пленарного засідання були розглянуті питання порядку денного, які детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.

         За результатами роботи сесії було прийнято 10 рішень районної ради.

         В ході роботи депутати затвердили Порядок надання субвенції з районного бюджету місцевим бюджетам (крім ОТГ) та проведення фінансування бюджетних установ, що утримуються за рахунок районного бюджету, на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку Первомайського району та перелік об’єктів, що фінансуються у 2020 році. Також, було внесено доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2020 рік. Розглянулись питання про вилучення 5-ти бібліотек-філій районної централізованої  бібліотечної системи та безоплатної передачі до комунальної власності територіальної громади Мигіївської сільської ради та внесено змін до Положення про Первомайську районну централізовану  бібліотечну систему та затвердження його в новій редакції. В свою чергу, депутати підтримали пропозиції про безоплатну передачу майна (Софіївської дитячої школи мистецтв) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Первомайського району до комунальної власності територіальної громади Мигіївської сільської ради. Присутні ухвалили доповнення до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» у Первомайському районі на 2018-2020 роки та затвердили районну Цільову  програму «Фінансова підтримка комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської районної ради Миколаївської області» на 2020 роки в новій редакції. Прийнято рішення про спостережні ради комунальних підприємств охорони здоров’я, засновником яких є Первомайська районна рада Миколаївської області. Також, депутатами було ухвалено зміни до районного бюджету Первомайського району на 2020 рік.

Всі новини →