Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відкриття спортивного майданчика в Лисій Горі

14/09/2020

11 вересня 2020 року, напередодні Дня фізичної культури і спорту в Лисогірській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям для змагань з міні-футболу, баскетболу і волейболу.

Лисогірський сільський голова Володимир БАЗАЛУК та директор школи Володимир КИРИЛЕНКО урочисто відкрили майданчик, перерізавши стрічку. Далі голова сільської ради нагородив спортсменів села м’ячами та грошовою премією. Голова районного МФОК «Колос» Володимир ГЛУШКО від Асоціації футболу Миколаївської області вручив комплект футбольних м’ячів та спортивні призи. Також лисогірські спортсмени були нагороджені кубком і м’ячами за І місце в Х районній спартакіаді «Краще спортивне село».

Після урочистостей почались перші змагання з міні-футболу та баскетболу. Команда ветеранів завоювала І місце в турнірі з міні-футболу обігравши шкільну команду. В перервах між іграми була проведена естафета на влучність ударів. Переможці були нагороджені спортивними призами. Потім на майданчик вийшли дві баскетбольні команди, які показали свою майстерність, адже баскетболісти школи є неодноразовими переможцями обласних змагань.

Всі новини →