Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В Миколаївській області набув чинності новий розподіл рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19

28/09/2020

 Сьогодні, 28 вересня, згідно з рішенням позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 вересня 2020 року в Миколаївській області набув чинності новий розподіл рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. 

 

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки встановлено на території м. Миколаєва, м. Вознесенська, Вітовського, Вознесенського, Казанківського та Миколаївського районів області. 

 

«Жовта зона»:

- у громадських будівлях та транспорті: маска або респіратор;

- проведення масових заходів: не більше 1 людини на 5 квадратних метрів;

- кінотеатри із заповненістю на 50%;

- перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць;

- забороняється відвідування сторонніми особами установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово);

  - забороняється діяльність хостелів;

  - забороняється робота після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

 

Нагадаємо, що такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Всі новини →