Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Миколаївці вшанували пам’ять загиблих земляків унаслідок катастрофи літака Ан-26

07/10/2020

 07 жовтня, виконувач функцій і повноважень голови Миколаївської облдержадміністрації, заступник голови облдержадміністрації Тетяна Стахевич взяла участь у церемонії прощання з військовослужбовцями, курсантами Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба Андрієм Померанцевим та Володимиром Олабіним, які трагічно загинули внаслідок катастрофи військового літака Ан-26 під час планових навчальних польотів 25 вересня 2020 року поблизу м. Чугуєва Харківської області.

 

Сьогодні сотні миколаївців, родичі, друзі, знайомі прийшли провести в останній путь наших земляків.

 

«На жаль, не має у світі таких слів, що можуть повернути до життя втрачених близьких та загоїти рани в душі від втрати. Проте слова та спогади здатні затримати їх поруч з нами. У серцях, у наших душах вони залишаються назавжди», - зазначила Тетяна Стахевич.

 

У знак глибокої шани та поваги присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

 

Зі співчуттям у серці всі небайдужі мали змогу попрощатися з патріотами нашої Батьківщини, які в тяжкі часи для України обрали для себе шлях справжніх чоловіків та покласти квіти до їхніх трун.


Нагадаємо, що 07 жовтня в Миколаївській області оголошено Днем жалоби за загиблими в авіакатастрофі літака АН-26, відоповідно розпорядженню, підписаним виконувачем функцій і повноважень голови Миколаївської облдержадміністрації, заступником голови ОДА Тетяною Стахевич.

 

Всі новини →