Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Робоча нарада із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району

09/10/2020

Сьогодні, 09 жовтня,  голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ провів робочу нараду із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

На початку наради головний лікар КНП «Первомайська ЦРЛ» Віктор ГОТКА надав оперативну інформацію щодо епідемічної ситуації в районі. Станом 09.10.2020 року в центральній районній лікарні знаходиться на стаціонарному лікуванні всього 47 осіб. Підтверджених CОVID-19 – 30.

По Первомайському району    4 особи (ст. Камяний Міст    3, село Грушівка    1). Всього в КНП «Первомайська ЦРЛ» померло від CОVID-19 – 14 чоловік.

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації Сергій Володимирович наголосив на необхідності дотримання карантинних заходів, соціальної дистанції, використання засобів індивідуального захисту.

Присутні доповіли про проведену роботу на поточному тижні та обговорили проблемні питання за галузевими напрямки структурних підрозділів.

За підсумками наради Сергій Володимирович надав окремі доручення керівникам структурних підрозділів та державних установ району здійснити інвентаризацію державного майна та провести структурними підрозділами тендерів на закупівлю послуг.

 

Всі новини →