Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Робоча нарада із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району

12/10/2020

Сьогодні, 12 жовтня,  заступник голови райдержадміністрації Олег ЮРЧЕНКО провів робочу нараду із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

На початку наради Олег Андрійович наголосив на дотриманні карантинних заходів та надав доручення керівникам структурних підрозділів провести роз’яснювальну роботу з працівниками у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації. Станом на 08.00 год. 12 жовтня 2020 року в КНП «Первомайська ЦРЛ» знаходиться на стаціонарному лікуванні всього 54 особи. Підтверджених CОVID-19 – 33. По Первомайському районі    5 осіб (ст. Камяний Міст    4, с. Грушівка    1). Всього в районній лікарні померло від CОVID-19 – 16 чоловік.

Заступник голови райдержадміністрації зауважив на тому, що при подальшому погіршенню ситуації освітні заклади доведеться перевести на дистанційне навчання, тому потрібно відповідально і з розумінням віднестись до карантинних заходів: дотримуватись маскового режиму, користуватись антисептиками, тримати дистанцію і т.д.

Далі присутні розглянули проблемні питання за галузевими напрямки структурних підрозділів. Олег Андрійович підбив підсумки наради та надав окремі доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації на поточний тиждень.

 

 

Всі новини →