Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулась ХХХХІІ позачергова сесія Первомайської районної ради

20/10/2020

 

Сьогодні, 20 жовтня, о 10 годині в сесійній залі районної ради під керівництвом голови Первомайської районної ради Світлани ВОВК, відбулась сорок друга позачергова сесія Первомайської районної ради сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, заступник голови Первомайської районної ради Олександр МАКОВЕЄНКО, голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, голови селищної, сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

У ході пленарного засідання були розглянуті питання порядку денного, які детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.

         Депутати затвердили Перелік об’єктів, що фінансуються у 2020 році, погодили доповнення до програм: економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2020 рік та розвитку культури у Первомайському районі  на 2018 – 2020 роки. Також було розглянуто питання щодо внесення змін до Районної програми розвитку закладів охорони здоров’я Первомайського району  на 2018-2020 роки. Прийнято рішення про зміну юридичної адреси та затвердження Статуту КП «Первомайський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» у новій редакції та про зміну юридичної адреси та затвердження Статуту КНП «Первомайська центральна районна лікарня» у новій редакції.

         Присутні ухвалили рішення про надання дозволу на списання основних засобів КП «Первомайський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад.

         Останнім питанням депутати затвердили зміни до районного  бюджету  Первомайського  району  на 2020 рік.

 

Всі новини →