Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації оголошує дитячий обласний конкурс «Друге життя опалого листя»

16/11/2020

 1.Загальні положення

 

1.1. Це Положення визначає порядок організації та проведення дитячого обласного конкурсу «Друге життя опалого листя» на кращу поробку з осіннього листя, допускається використання інших природних матеріалів.

1.2. Під поробкою розуміється – саморобка, аплікація, композиція чи інший виріб з осіннього листя, виготовлений власноруч.

1.3. Конкурс проводиться з метою привернення уваги дітей та молоді до питань поводження з опалим листям, зокрема, недопущення його спалювання.

1.4.До участі запрошуються учні молодшої та середньої школи Миколаївської області та м. Миколаїв.

1.5. Категорії учасників/робіт - індивідуальні (одна особа). Від одного учасника приймається тільки одна робота.

1.6. Конкурс проводиться у рамках виконання Комплексної програми охорони довкілля Миколаївської області на 2018-2020 роки. Організатор - управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації.

 

2. Порядок проведення конкурсу та прийому робіт

 

2.1.Конкурсні роботи приймаються до 26 листопада 2020 року (включно). З 27 листопада по 1 грудня триватиме оцінювання робіт. 1 грудня на сайті організатора конкурсу, а саме: http://ecolog.mk.gov.ua будуть опубліковані прізвища переможців. До кінця року переможці отримають відзнаки.

2.2. Поробки надсилати на адресу управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації (54029, м. Миколаїв, пр. Центральний, 16).

2.3. У разі неможливості надіслати роботу поштою приймаються 2 чіткі фотографії:

1) фото поробки крупним планом,

2) фото автора, який тримає поробку/конкурсну роботу. При цьому учасник конкурсу/його офіційний представник надає дозвіл на використання зображення, у т.ч. їх розміщення в мережі інтернет (або зазначити інше). Фотографії надсилати на електронну пошту mykolaivpzf@gmail.com із зазначенням теми листа «На конкурс».

2.4. Перебіг конкурсу висвітлюватиметься на сторінці у соціальній мережі фейсбук - Екопросвіта. Миколаївщина.

 

3. Вимоги до робіт та критерії оцінювання

 

3.1. Конкурсні вироби мають відповідати тематиці конкурсу. Вони виготовляються із осіннього листя та (за бажанням) з використанням інших природних матеріалів. Наявність листя у складі виробу є обов’язковою. Техніки виконання обираються самостійно. Інші обов’язкові вимоги відсутні.

3.2. До роботи на окремому аркуші паперу або в електронному повідомленні надається інформація про автора: прізвище та ім’я, назва школи, клас, вік учасника, а також повна достовірна поштова адреса учасника (не школи), електронна пошта, телефон. У разі ненадання такої інформації Організатор конкурсу знімає із себе відповідальність щодо можливості/неможливості відправлення пам’ятних подарунків у разі перемоги в конкурсі.

3.3. Роботи оцінюватиме жюрі у складі працівників управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації.

3.4. Критеріями оцінювання конкурсних робіт є такі: оригінальність ідеї, зміст роботи, складність та якість виконання. Бажано, щоб робота за змістом привертала увагу до проблем поводження з опалим листям, наприклад, недопущення його спалювання, шкідливі викиди у повітря унаслідок спалювання листя, доцільність компостування та ін.

 

4. Визначення та нагородження переможців

 

4.1. Жюрі буде обрано 5 переможців серед учасників-учнів молодшої школи (1-4 класи) та 5 переможців – учнів середньої школи (5-8 класи).

4.2. Усі учасники отримають сертифікат учасника, який буде надіслано в електронній формі.

4.3. Переможці будуть нагороджені пам’ятними подарунками та дипломами (надсилатимуться Укрпоштою).

 

Контакти оргкомітету:

 

Адреса: 54029, м. Миколаїв, пр. Центральний, 16.

веб-сайт: http://ecolog.mk.gov.ua

е-mail конкурсу: mykolaivpzf@gmail.com

Тел. (0512) 46-04-27.

Всі новини →