Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Робоча нарада із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району

16/11/2020

 

Сьогодні, 16 листопада,  голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ провів робочу нараду із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

На початку наради заслухано оперативну інформацію щодо епідемічної ситуації в районі. Станом на 16.11.2020 року в КНП «Первомайська ЦРЛ» знаходиться на стаціонарному лікуванні всього 65 осіб. Підтверджених CОVID-19 – 29. Первомайський район    5 осіб (Зоряне    1, с. Мигія    1,  с. Катеринка    1, с. Романова Балка    2), м. Первомайськ – 17, Криве озеро    3 особи, Врадіївка    3 особи, Арбузинка    1 особа. Всього в КНП «Первомайська ЦРЛ» померло від CОVID-19 – 32 особи.

Голова райдержадміністрації доручив відповідальним особам тримати на контролі питання забезпечення ліжками та кисневого забезпечення хворих із коронавірусною інфекцією COVID-19.

Також було обговорено питання щодо здійснення опалювального сезону в загальноосвітніх навчальних закладах району. Розглянули питання, що стосуються передачі майна та повноважень окремих структурних підрозділів райдержадміністрації до новоутворених громад відповідно до чинного законодавства.

По закінченню наради Сергій Володимирович надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

Всі новини →