Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулись ІІ та ІІІ позачергові сесії районної ради восьмого скликання

18/12/2020

 

Сьогодні, 18 грудня 2020 року в сесійній залі районної ради під керівництвом голови Первомайської районної ради Алєсі ПОРХУН, відбулись ІІ та ІІІ позачергові сесії Первомайської районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, голови селищної, сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

Під час другої сесії депутати ухвалили ряд рішень. Затвердили Регламент Первомайської   районної  ради  восьмого  скликання, Положення про постійні комісії Первомайської  районної  ради  восьмого  скликання. Розглянули питання про утворення постійних  комісій  Первомайської  районної  ради восьмого скликання  та  обрали  їх  склад. У зв’язку з децентралізацією в Україні та утворенням нових районів депутати розглянули питання про початок реорганізації Арбузинської районної ради, Врадіївської районної ради, Кривоозерської районної ради. Останнім питанням ІІ сесії було рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата Первомайської районної ради восьмого скликання».

 

         На початку третьої сесії присутні ухвалили рішення про визнання повноважень депутата Первомайської районної ради восьмого скликання, обрання заступників голови Первомайської районної ради восьмого скликання та затвердили Положення про виконавчий апарат та про структуру виконавчого апарату Первомайської районної ради та обрали заступників голови Первомайської районної ради восьмого скликання.

         Депутати прийняли ряд важливих рішень щодо передачі до комунальної власності територіальних громад Первомайського району установ та майна закладів освіти, передачі з комунальної власності територіальних громад сіл, селищ Первомайського району КП “Загін місцевої пожежної охорони Первомайського району” у комунальну власність Синюхинобрідської сільської ради, передачі основних засобів централізованої бухгалтерії відділу культури, молоді та спорту Первомайської районної державної адміністрації на баланс Первомайського районного будинку культури та закладів культури та майна, об’єднаного трудового архіву сільських та селищної рад Первомайського району Миколаївської області, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради, вилучення бібліотек-філій Первомайської районної централізованої бібліотечної системи зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Первомайського району до комунальної власності територіальних громад.

         Також були прийняті рішення щодо внесення змін до районних бюджетів Первомайського та Арбузинського районів на 2020 рік та внесено зміни до Переліку об’єктів, що фінансуються у 2020 році. Розглянуті питання про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2020 рік, дострокове припинення дії районної програми «Первомайщина спортивна» на 2019-2023 роки та Програми збереження  архівних фондів на 2019-2023 роки.

        

 

 

Всі новини →