Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Виплати одноразової матеріальної допомоги мають початися вже сьогодні, — Прем’єр-міністр

23/12/2020

 Напередодні Пенсійним фондом України було профінансовано 2,2 млрд грн для виплати 8 тис. грн одноразової матеріальної допомоги 280 тисячам осіб. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 23 грудня.

 

Денис Шмигаль нагадав, що Кабінет Міністрів подовжив термін подання заявок до 31 грудня, а кількість поданих заявок вже перевищила позначку в 300 тисяч.
 

«Важливо, що виплати мають початися вже сьогодні, що є безпрецедентним рівнем оперативності організації такої допомоги», — підкреслив Глава Уряду.
 

Прем’єр-міністр також закликав українців, як підприємців, так і звичайних працівників, чия господарська діяльність буде тимчасово зупинена внаслідок посиленого карантину в січні, активно реєструватися, щоб отримати 8 тис. грн фінансової допомоги від держави.
 

Водночас, за словами Дениса Шмигаля, Уряд розширює соціальну гарантію для отримувачів житлових субсидій, аби ті, хто отримує допомогу по частковому безробіттю могли безперешкодно отримувати і ці виплати, і субсидію.
 

«Проект стосується майже 400 тис. осіб, що отримують допомогу по частковому безробіттю, серед яких майже 180 тисяч фізичних осіб-підприємців», — зауважив Прем’єр-міністр.
 

Кабінет Міністрів під час засідання схвалив відповідне рішення.


https://cutt.ly/Ch1YaNS

Всі новини →