Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулись ІV та V позачергові сесії районної ради восьмого скликання

24/12/2020

 

Сьогодні, 24 грудня 2020 року в сесійній залі районної ради під керівництвом голови Первомайської районної ради Алєсі ПОРХУН, відбулись ІV та V позачергові сесії Первомайської районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, заступники голови районної ради, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, голови селищної, сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

Під час четвертої сесії депутати ухвалили ряд рішень. Про внесення змін до рішення  Первомайської  районної  ради  восьмого  скликання № 3 від 18 грудня 2020 року «Про утворення постійних комісії Первомайської  районної  ради  восьмого  скликання та обрання їх складу». Про безоплатну передачу майна закладів освіти, безоплатну передачу майна централізованої бухгалтерії та групи (господарча) сектору освіти Первомайської райдержадміністрації, безоплатну передачу майна закладів культури зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Первомайського району до комунальної власності територіальних громад. Заслухали звіт за 2020 рік Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району та затвердили Програму 2021 рік. Також було прийнято рішення про затвердження Програми підтримки друкованих засобів масової інформації та забезпечення відкритості у діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування на 2021-2023 роки.

Затвердили ряд рішення про вихід Арбузинської районної ради       Миколаївської області зі складу засновників  комунальних підприємств та організацій і затвердили їхні положення, статути.

         На п’ятій сесії присутні ухвалили рішення про вихід Первомайської районної ради зі складу засновників  комунальних підприємств та організацій, утворення комісій з приймання передачі і прийняття та передачу індивідуально визначеного майна. Розглянули питання про дострокове припинення повноважень депутата Первомайської районної ради восьмого скликання, про встановлення надбавки, преміювання та надання матеріальної допомоги голові Районної ради та заступникам голови районної ради.

         Також були прийняті рішення щодо внесення змін до районних бюджетів Первомайського, Врадіївського та Арбузинського районів на 2020 рік та прийняття бюджету Первомайського району на 2021 рік.       

 

Всі новини →