Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На постійному контролі ОДА питання передачі майна в рамках реформи децентралізації

28/12/2020

 На постійному контролі Миколаївської обласної державної адміністрації питання передачі майна в рамках реалізації адміністративно – територіальної реформи і реформи децентралізації. В п`ятницю, 24 грудня, під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Георгія Решетілова і за участі керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, в ході селекторної відео-наради звірялися позиції, стан справ з переведенням майна у власність об`єднаних територіальних громад, новоутворених укрупнених районів.

 

                Акцент було зроблено на виявленні проблем з організацією процесу і пошуку шляхів їх подолання. Попередньо перший заступник голови облдержадміністрації здійснив ряд зустрічей з керівниками районів. Тепер ситуація в кожному з них розбиралася крізь призму стабільного функціонування закладів загальної середньої освіти, культурно-дозвіллєвої діяльності, соціального захисту населення, охорони здоров`я, спортивної інфраструктури з одночасною реалізацією реформ.

 

Загалом передача майна здійснюється з позитивною динамікою. Схвальну оцінку, за виключенням певних моментів, отримали представники Вознесенщини, Арбузинщини, Братщини, Очаківщини та  інших районів і громад. Купа запитань і зауважень  виникла до влади Веселинівського і Врадіївського.

 

Обласна державна адміністрація продовжує моніторинг процесу з наданням всебічної інформаційної, організаційної та методичної підтримки.

 

Всі новини →