Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На контролі керівництва області розв`язання проблем ТГ

30/12/2020

 Миколаївська обласна державна адміністрація спільно з депутатським корпусом обласної ради дбають про розв`язання проблем територіальних громад, працюють на покращення їх інвестиційної привабливості і як результат поліпшення життя громадян.

 

28 грудня за участі першого заступника голови облдержадміністрації Георгія Решетілова, заступника голови облдержадміністрації Ігоря Кузьміна і голови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої пройшла робоча зустріч з керівниками територіальних громад Баштанщини. Акцент було зроблено на виявленні проблем, які виникають в територіальних громадах в ході реалізації адміністративно-територіальної реформи, утворенні укрупнених районів, співпраці з депутатським корпусом відповідних районних рад. Порушувались питання передачі майна і земель.

 

Важливим аспектом залишається стабільне функціонування закладів загальної середньої освіти, культурно-дозвіллєвої діяльності, соціального захисту населення, охорони здоров'я, спортивної інфраструктури з одночасною реалізацією реформ.

 

Миколаївська обласна державна адміністрація спільно з депутатським корпусом обласної ради продовжуватимуть здійснювати моніторинг ситуації з наданням всебічної інформаційної, організаційної та методичної підтримки.

 

Нагадаємо, сьогодні в рамках реалізації адміністративно – територіальної реформи та реформи децентралізації триває процес передачі майна у власність територіальних громад, новоутворених укрупнених районів. Його реалізація знаходиться на постійному контролі Миколаївської ОДА та Миколаївської обласної ради. Систематично керівництвом області проводиться відповідна робота з представниками на місцях. В ході селекторних відеонарад звіряються позиції та вивчається поточний стан справ.

 

Залишає бажати кращого якість доріг. Ні для кого не є секретом, що в багатьох населених пунктах їх просто немає. Обласна рада спільно з керівництвом Миколаївської ОДА на комісії з інфраструктури прийняли рішення скласти стратегічний план/чергу на найближчі п’ять років з визначенням усіх доріг обласного спрямування, які необхідно відремонтувати. Для досягнення цієї мети обласна влада корегуватиме свої плани з Службою автомобільних доріг України в Миколаївській області.

 

Всі новини →