Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Попередній конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку продовжено

13/01/2021

 У понеділок, 11 січня, у режимі онлайн відбулось засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися коштом державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області під головуванням першого заступника голови ОДА Георгія Решетілова за участі заступника голови ОДА Ігоря Кузьміна та голови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої.

 

Було розглянуто питання:

 

- Оголошення про продовження попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку на 2021 рік, що можуть реалізовуватися коштом державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області.

 

- Оголошення про проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку на 2022 рік коштом державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області.

 

В ході засідання заступник голови облдержадміністрації Ігор Кузьмін ще раз наголошував на важливості реалізації проєктів в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

 

За результатами засідання прийнято рішення щодо продовження попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку на 2021 рік з 12 січня по 18 січня 2021 року та про оголошення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку на 2022 рік з 13 січня по 15 лютого 2021 року.

 

Всі новини →