Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ШАНОВНА ГРОМАДО ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ!

16/01/2021

 

 

Суттєве підвищення з початку 2021 року вартості природного газу для побутових споживачів по більшості постачальниках викликало хвилю протестних акцій серед населення Миколаївської області, в тому числі  Первомайського району.

За дорученням Президента України Володимира Зеленського Кабінетом Міністрів України запроваджено механізм державного регулювання ціни на газ на період дії карантину та до кінця поточного опалювального сезону з встановленням граничної його вартості на рівні 6,99 грн. за 1 куб.м.

ТОВ «ПК «Нафтогаз України» однією з перших підтвердила готовність до виконання рішення Кабінету Міністрів України та публічно висловило наміри щодо забезпечення побутових споживачів природним газом по вищезазначеній ціні та приймання, як постачальником «останньої надії» всіх побутових споживачів, попередні постачальники яких не зможуть, або відмовляться постачати газ по регульованій ціні.

 

Враховуючи, що будь-який споживач природного газу має право на вільний вибір постачальника природного газу,  рекомендуємо ознайомитися із порядком зміни постачальника газу.

 

ПОРЯДОК ДІЙ ДЛЯ ЗМІНИ ПОСТАЧАЛЬНИКА ГАЗУ З ВИКОРИСТАННЯМ СЕРВІСУ ГАЗОТЕКА

 

ПОРЯДОК ДІЙ ДЛЯ ЗМІНИ ПОСТАЧАЛЬНИКА ГАЗУ З ВИКОРИСТАННЯМ САЙТУ PRIVAT24.UA

Всі новини →