Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Не буде у постачальників газу іншого вибору, як надавати якісну послугу», - Віталій Кім

20/01/2021

 Постачальники побутового газу будуть вимушені надавати якісні послуги, адже саме це передбачає відкриття ринку газу.

 

Про це сказав голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім в програмі «Добрий вечір».

 

Віталій Кім зазначив, що Миколаївська облдержадміністрація ще з літа розуміла проблематику змін тарифів.

 

«Більш грунтовно ми почали займатися цим питанням в листопаді-грудні. Стосовно інформування, стосовно можливості зміни постачальника. Загалом у облгазів є понад 300 тисяч споживачів в області. З них перейшли на "Нафтогаз" близько 10 тисяч. Маленький відсоток споживачів скористалися своєю можливістю та правом змінити постачальника газу», - сказав голова ОДА.

 

Він додав, що головним завданням адміністрації є інформування населення.

 

«Наше завдання інформувати людей. І максимально спростити процес. Це стосується не тільки «Нафтогазу». У нас є два місяці, щоб люди навчилися і приймали рішення як потрібно їм. Що б ринок працював», - сказав Віталій Кім.

 

На думку очільника ОДА сьогодні ринок енергоносія тільки формується та в майбутньому самі громадяни змусять постачальників послуг підвищувати якість та знижувати тарифи.

 

«Споживач може дуже легко змінити постачальника газу. Якщо його, як споживача, не влаштовує якість, ціна на газ та обслуговування. Ринок формується та люди, своїми переходами, змусять надавати їм більш якісну послугу. Постачальники будуть конкурувати між собою. Монополії зараз нема. Від відкриття ринку газу ніхто не відмовляється. Не буде у постачальників газу іншого вибору, як надавати якісну послугу», - заявив голова Миколаївської обласної державної адміністрації.

Всі новини →