Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Привітання з Днем Соборності України!

22/01/2021

 

Шановна громадо Первомайщини!

         Сьогодні великий день – день Соборності України. Як і День Незалежності, він знаменує собою одну з найбільших перемог нашого народу в історії – возз’єднання на своїй землі в одній державі. Саме 22 січня 1919 року був прийнятий Акт Злуки, який став величною маніфестацією єднання східних та західних українських земель.

         Україна йшла до єдності через глибокі внутрішні конфлікти, війни, через спроби ворогів її незалежності зупинити ходу історії.

         Останні роки соборність всіх наших земель знову перетворилася на справжню національну ідею. Вона заволоділа умами практично всіх без винятку громадян України та зробилася найголовнішою цінністю в усіх її областях. Десятки тисяч воїнів, сотні тисяч волонтерів, мільйони громадян піднялися на захист єдності й територіальної цілісності України.

         Я безмірно пишаюсь українським народом. У ці найважчі для України дні бачу прекрасних людей, у яких є відчуття Гідності, дивуюсь тому, скільки в українцях мужності, волелюбності, сили і водночас доброзичливості, незлобивості.

         Ми разом велика сила, а коли ми разом і з Правдою, – ми непереможні. Сьогодні ми чуємо Правду в собі, а тому немає жодного сумніву, що воріженьки України згинуть навіки, а український народ є і буде!

         Тож, з нагоди свята,  я хочу побажати нам усім мужності і згуртованості, духу Правди, Свободи.

         Я абсолютно переконаний в тому, що у нас є вільне і щасливе майбутнє – і зараз усім нам разом належить його вибороти! Тож кріпімося і гуртуймося у цій боротьбі!

Зі святом Соборності!

 

З повагою,

Голова

комісії з реорганізації Первомайської,

Арбузинської, Врадіївської, Кривоозерської

районних державних адміністрацій

Миколаївської області                                                    Сергій САКОВСЬКИЙ

 

Всі новини →