Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Триває реконструкція приймального відділення КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» в рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике Будівництво"

26/05/2021

Від початку реалізації проєкту на об'єкті працює Ірина Токар. Вона відповідальна за виконання загальнобудівельних робіт.
Її колега на будівельному майданчику Віктор Братченко – бригадир монтажників. Так само як й Ірина Токар він від самого початку бере активну участь в реконструкції приймального відділення КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня».
Завдяки їхній наполегливій роботі і всіх задіяних у будівництві працівників підрядної організації в результаті тут з'явиться повноцінне відділення екстреної невідкладної допомоги. Дякуємо Вам, пані Ірино Токар та пане Вікторе Братченко та всім працівникам за Вашу працю!
Нагадаємо, що у галузі охорони здоров'я Миколаївщини триває активна реалізація проєкту «Emergency» в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво», який має на меті ремонт (реконструкцію) та забезпечення відповідним сучасним медичним обладнанням приймальних відділень опорних медичних закладів. Одним з цих об`єктів є КНП "Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня".

Всі новини →