Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Голова Миколаївської ОДА перевірив завершення ремонтних робіт гематологічного відділення Миколаївської обласної клінічної лікарні

03/06/2021

 У середу, 2 червня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім разом із заступником Ігорем Кузьміним відвідали Миколаївську обласну клінічну лікарню.

 

Мета візиту - огляд ремонтних робіт, які проходять у закладі. Наразі завершено реконструкцію відділення гематології, яке вже здано в експлуатацію. Також завершено монтажно-будівельні роботи приймально відділення лікарні.

 

Проінспектувавши виділення гематології, Віталій Кім відмітив, що роботи пройшли ефективно та надав ряд рекомендацій голові закладу щодо подальших дій в цілому по закладу.

 

Ігор Кузьмін також додав, що сьогодні було обговорено ряд проблемних питань, які турбують ОДА, лікарню та депутатський корпус. Особливо в ракурсі покращення умов лікування жителів області в даному медичному закладі.

 

“Під час відвідування Миколаївської обласної клінічної лікарні перевірили якість капітального ремонту, який вже завершено у відділені гематології. Ми переконалися в тому, що відтепер громадяни з усієї області зможуть лікуватися у гідних умовах”, — зазначив заступник голови ОДА.

 

Додамо, що у рамках робіт виконано перепланування приміщень з облаштуванням сантехнічних кімнат у палатах. Улаштовані системи вентиляції, каналізації, електричних мереж та палатної сигналізації та проведені внутрішні оздоблювальні роботи приміщень. Загальна кошторисна вартість об’єкта – майже 12 млн грн. Об’єкт побудовано коштом обласного бюджету розвитку.

Всі новини →