Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Первомайській райдержадміністрації

14/06/2021

10 червня  відбулося  засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Первомайській райдержадміністрації.

На засіданні розглянуто ряд важливих питань, пов’язаних із пожежонебезпечним періодом. Зокрема  йшлося про підготовку водних об’єктів до літнього відпочинку,   про інформаційно-розяснювальні заходи щодо попередження пожеж та надзвичайних ситуацій  на території  лісових масивів, сільськогосподарських угідь та зон відпочинку. 

Особливу увагу приділено  питанню якості питного водопостачання, яке влітку є проблемним  через недостатню наповнюваність  природних джерел водопостачання, неконтрольованим і нецільовим використанням саме питної води.

Комісією регламентовано ряд доручень керівникам  територіальних громад для забезпечення стабільного проходження оздоровчого сезону, безпеки життя та здоровя громади Первомайського району. 

Всі новини →