Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

"Велике будівництво" на Первомайщині

23/06/2021

 В рамках «Великого будівництва»  голова  Первомайської райдержадміністрації Сергій Саковський та  народний  депутат України Максим ДИРДІН, з метою  перевірки    усунення недоліків  ремонту  ФАПу  в селі  Іванівка Мигіївської територіальної  громади, 22 червня 2021 року відвідали  повторно  зазначене будівництво. На усунення недоліків  ремонту установи   підрядникам надавалося десять днів.

Системний підхід у контролі за витрачанням бюджетних коштів та належного виконання ремонту  об”єктів наразі   є актуальним та своєчасним. Коли в державі  реалізуються соціальні проєктисаме з метою покращення життя громадян України, не можна марно витрачати  бюджетні кошти.

20 квітня 2021 року на позачерговій  сесії  Первомайської міської ради   місцеві депутати звернулися  до народного депутата України Максима Дирдіна  з питання сприяння виділенню додаткових субвенцій на реалізацію проєкту «Велике будівництво» на базі КНП «ПЦМБЛ».

Наразі    проводиться  активне капітальне будівництво  медичного закладу, який обслуговує  територію Первомайського району, у складі якого  вісім територіальних громад.

З метою ознайомлення із  проведенням ремонтних робіт, Максим Дирдін та  Сергій Саковський  командно  відвідали  зазначений заклад.

      

Всі новини →