Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Сесія Кривоозерської селищної ради

01/07/2021

 30 червня голова Первомайської райдержадміністрації Сергій Саковський взяв участь у роботі ХІ сесії VІІІ скликання Кривоозерської селищної ради.

Питання порядку денного сесії були насиченими та важливими.

На початку засідання керівник Первомайського району  вручив  посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України  «Мати-героїня», двом жителькам, Кривоозерщини, багатодітним матерям– Іванюк Ірині Василівні та Тишбир Аллі Анатоліївні, побажав їм добробуту, достатку родинам та  виховання достойних членів  своєї громади.

 Голова райдержадміністрації   окреслив  ряд основних  напрямків   соціально-економічного розвитку Первомайського району, акцентував увагу на розвитку дорожньої інфраструктури, яку держава намагається розвивати  в тому числі і через  проєкт «Велике будівництво». Зокрема, Сергій Володимирович  роз’яснив щодо початку капітального ремонту дороги     Р-75 (Криве Озеро-Первомайськ), який розпочнеться найближчим часом.

На сесії обговорили  питання ремонту  інших ділянок доріг державного та місцевого значення, що проходять територією Кривоозерської  громади.

Присутніх цікавили земельні питання, наповнення бюджету, особливості функціонування закладів медицини та  КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня».

Наостанок, Сергій Володимирович звернув  увагу на важливості взаємодії всіх органів влади, місцевого самоврядування та наголосив, що вся діяльність має бути спрямована, у першу чергу, на благо людей та громади.

 

 

 

 

 

 

Всі новини →