Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Службові автомобілі «Renault Duster» для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини області

08/07/2021

 Службові автомобілі «Renault Duster» для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини області

 

Два автомобіля «Renault Duster» для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини області передані Врадіївській та Кам’яномостівській громадам Первомайського району.

Всього  10 новеньких авто для районів Миколаївщини!

Сьогодні  Ганна Замазєєва разом з виконуючим функції і повноваження голови Миколаївської ОДА Георгієм Решетіловим та народним депутатом Олександром Пасічним вручили 10 службових автомобілів «Renault Duster» для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини області, які підвищать оперативність, якість та доступність медичного обслуговування населення у сільській місцевості.

Транспортні засоби закуплено за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток сільської медицини. Вони будуть обслуговувати потреби жителів селищних та сільських тергромад, зокрема: Бузької, Прибужанівської, Галицинівської, Березнегуватської, Врадіївської, Мостівської, Кам’яномостівської, Костянтинівської.

Голова обласної ради зазначила: «Хочу наголосити, що це лише перший крок, аби зробити медицину якісною та доступною. Наступний крок — ремонт доріг, аби ці автомобілі могли з легкістю дістатися до кожної домівки в області.

Вітаю кожну територіальну громаду з цією приємною новиною! Нехай нові автівки працюють на благо жителів Миколаївщини!».

 

             

Всі новини →