Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Майже 28 млн спрямують на реалізацію «Великого Будівництва» у галузі освіти», - заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі

15/07/2021

 Миколаївська область отримала додаткові 40 млн грн з державного бюджету на реалізацію проєкту «Спроможна школа для кращих результатів». Майже 28 млн з цієї суми буде спрямовано на реалізацію проєктів в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» в галузі освіти регіону.

 

Про це в ході брифінгу, який відбувся 15 липня в обласній державній адміністрації, повідомив заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі.

 

Зокрема, кошти державного бюджету використають на ремонти  Арбузинської ЗОШ №2, Галицинівської ЗОШ. Також цим коштом завершуватимуть роботи на території Вознесенської ЗОШ №8. Вдасться розв`язати декілька складних завдань закладів загальної середньої освіти у Миколаєві та Березнегуватому.

 

«Це і ремонт Миколаївської загальноосвітньої школи №40. Там є проблеми. Учні зверталися до влади. Просили допомоги. Є у нас проблемна школа у Березнегуватому. Туди ми теж спрямовуємо кошти на ремонт цієї школи», - наголосив Олександр Трайтлі.

 

Близько 4 млн грн буде спрямовано на реалізацію проєкту першої леді Олени Зеленської по забезпеченню здорового харчування у загальноосвітніх навчальних закладах, а саме реконструкцію харчоблоків, наголосив в ході діалогу заступник голови Миколаївської облдержадміністрації.

 

Всі новини →