Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Прийом громадян на Кривоозерщині

22/07/2021

  21  липня 2021 року депутат Верховної Ради України Максим Дирдін спільно із головою райдержадміністрації Сергієм Саковським, його заступником  Алою Стець, депутатами  обласної ради   Ігорем  Савченком , Віталієм Порхуном та місцевими депутатами,  провів прийом громадян в селищі Криве Озеро, з метою  надання допомоги  жителям селища   у вирішенні питань пов’язаних із стихійним лихом.

Негода, що пройшла   з вечора 20  липня  та в ніч  21 липня  по території   Кривоозерщини,  призвела до відключення  електроенергії,  водопостачання, завдала шкоди  дорожній інфраструктурі, були зруйновані  дахи  будинків   та інше. Проте вже 21 липня  вранці  всі служби   розпочали відновлення життєдіяльності  району. Особлива подяка надзвичайникам, які швидко реагують на такі непередбачувані ситуації.

Також громада  селища піднімала  земельні питання, проблемні питання  реформування  опорного закладу «Кривоозерський ЗЗСО номер 1  І -ІІІ ступеня».

Незважаючи на те, що Максим Дирдін представник  законодавчого органу влади,  бере  активну участь у розробці багатьох  законодавчих проєктів, його  авторитет як юриста,  людини   честі, слова і  діла та нашого земляка  має високу довіру   на Первомайщині.

За результатами прийому  кривоозерчан були прийняті  відповідні рішення, які будуть вирішуватися спільними зусиллями.

 

Всі новини →