Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Віталій Кім: Наразі вже розпочато роботи на всіх об’єктах «Великого будівництва»

23/07/2021

 На сьогодні активно тривають ремонтні роботи на автомобільних дорогах в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво». Роботи розпочато вже на всіх об’єктах.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім.
✅«Наразі тендери вже розіграні, гроші виділяються, а підрядники виходять і працюють, погодні умови дозволяють», - повідомив Віталій Кім.
Також голова Миколаївської ОДА зазначив, що зараз існує порозуміння з усіма гілками влади та місцевим самоврядуванням і роботи виконуються у швидкому темпі.
«Маємо надію, що роботи на дорогах будуть виконані вчасно і до кінця року будуть освоєні всі кошти, які ми запланували на «Велике Будівництво»», - зауважив Віталій Кім.
Додатково про дороги місцевого значення, за які відповідає управління інфраструктури ОДА та ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області»⬇️
У 2021 році передбачена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам в обсязі 536 млн грн та цільова субвенція на будівництво об’їзної дороги м. Миколаєва до підприємств морегосподарського комплексу Корабельного району на 300 млн грн.
 

Всі новини →