Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Оборона та безпека держави- надважливі питання сьогодення

26/07/2021

 26 липня 2021 року голова Первомайської райдержадміністрації Сергій Саковський взяв участь у  курсах  підвищення кваліфікації голів обласних, Київської міської та районних державних адміністрацій з питань воєнної безпеки та оборони держави, які проводяться  на базі Національного університету оборони України імені Івана Черняховського вперше  за ініціативи Офісу Президента України та Кабінету Міністрів України.

Протягом тижня   професіонали  у галузі безпеки та оборони  розглянуть роль і місце органів державної влади та місцевих органів виконавчої влади у забезпеченні обороноздатності країни.

Перед учасниками курсів зі вступним словом виступив начальник університету генерал-лейтенант Анатолій Сиротенко, який привітав усіх присутніх з початком важливого етапу – освоєнням нових знань, які в подальшому допоможуть зміцнити обороноздатність держави та ознайомив зі структурою та основними завданнями університету, як провідного вищого військового навчального закладу держави.

Керівник Офісу Президента України Кирило Тимошенко побажав присутнім  плідної праці та налаштував  на сумлінне навчання.

 Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-полковник Михайло Коваль окреслив низку актуальних питань, пов’язаних з національним спротивом та територіальною обороною.

На курсах  планується розглянути ряд важливих питань, пов’язаних із воєнною безпекою та обороною держави.

Після завершення тижневого курсу посадові особи отримають відповідні свідоцтва про підвищення кваліфікації.

 

Всі новини →