Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Вакцинація від коронавірусної хвороби – це майбутня безпека регіону», - Ігор Кузьмін

03/08/2021

 Питання масової вакцинації перебуває на постійному контролі обласної влади.

 

Сьогодні, 03 серпня, на тему імунізації жителів районів області, територіальних громад та віддалених населених пунктів області заступник голови облдержадміністрації Ігор Кузьмін говорив з їх представниками в ході селекторної онлайн наради.

 

Насамперед заступник голови облдержадміністрації наголосив, що завдання стоїть у найкоротші терміни суттєво збільшити кількість імунізованого населення в області.

При цьому особливу увагу було привернуто на щеплення освітян.

Водночас Ігор Кузьмін підкреслив - не меншою є необхідність вакцинації робітників соціальних закладів, медичних установ.

 

 В ході спілкування з представниками районів області та територіальних громад заступник голови облдержадміністрації акцентував, що збоку керівництва регіону та медичної галузі зроблено все для стовідсоткового налагодження процесу імунізації громадян від коронавірусної хвороби.

 

 Спільно з керівництвом обласного управління охорони здоров'я, повідомив під час онлайн наради Ігор Кузьмін, він інспектуватиме діяльність Центрів масової вакцинації. А їх, нагадаємо, на Миколаївщині функціонує 16.

 

Зокрема заступник голови облдержадміністрації дав схвальну оцінку по організації процесу щеплення, забезпечення сировиною для імунізації, дотримання холодового режиму у трьох Центрах масової вакцинації, міста Миколаєва- КНП ММР ЦПМСД №2, КНП ММР ЦПМСД №3, КНП ММР ЦПМСД №6, відвідування яких відбулось 2 серпня.

 

 В кожному з вищеперерахованих закладів, поділився в ході наради заступник голови облдержадміністрації,  вакцин у достатній кількості, витримано протоколи зберігання матеріалу для імунізації. Відповідно до вимог організовано місця для перебування пацієнтів після щеплення.

 

На черзі відвідування таких Центрів в районах області.

 

Всі новини →