Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада у голови райдержадміністрації

09/08/2021

 Головою  Первомайської райдержадміністрації  Сергієм  Саковським проведено   щотижневу нараду із підведення підсумків роботи  установи та планів на тиждень.

Сергій Володимирович  акцентував увагу на питанні вакцинації громадян Первомайського району. Шкода, але  вакцинація від якої залежить життя людей, проводиться  повільно, громади не інформують  своїх мешканців про необхідність вакцинування.  Державні службовці та  посадовці органів місцевого самоврядування  зобов’язані доносити до громадян  про те, що Миколаївська область, зокрема Первомайський район,  має достатньо вакцини.

Питання  вакцинування  було винесено на засідання  місцевої комісії ТЕБ та НС, надано ряд доручень головам територіальних громад.

Первомайська райдержадміністрація залишає за собою право  вживати більш жорстких заходів до посадовців, які ігнорують  питання збереження людського життя.

 Сергій Володимирович   повідомив про  екологічний стан та екологічну безпеку в районі. Рішенням райдержадміністрації виділено  матеріальний резерв для  пожежогасіння  на території Первомайського району.  Зокрема   щодо   пожежогасіння на полях під час прибирання врожаю та на  сміттєзвалищах. На території району  офіційно зареєстроване та паспортизоване єдине сміттєзвалище на території Первомайської міської громади, інші громади несуть загрозу  інфраструктурі своїх  населених пунктів, знищують  екосистему   Первомайського району. Наразі на  нашій території працює екоінспекція, яка буде вживати  відповідних заходів впливу.

 На нараді були підняті питання підготовки до опалювального сезону бюджетних та соціальних закладів, погашення заборгованості за енергоносії, зокрема по бюджетним установам  селища Врадіївка, які  успадкувала Первомайська райдержадміністрація в результаті децентралізації та  злиття з Врадіївською райдержадміністрацією.

За результатами наради надані відповідні доручення.

Всі новини →