Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

З метою захисту інтересів громади

12/08/2021

 За багаточисельними зверненнями громадян  Первомайського району, зокрема жителів  села Кінецьпіль  Первомайської міської громади, щодо обслуговування побутових споживачів газу та  примусового підписання договорів з «Миколаївгаз», голова Первомайської райдержадміністрації  ініціював зустріч  із начальником  Вознесенського відділу АТ «Миколаївгаз» Максимом  Кретом  та Олександром Кириченком–начальником Первомайського відділення  ПАТ «Миколаївгаз».

Сергій Володимирович акцентував увагу на тому, що примусове підписання договорів є порушенням конституційних прав громадян, він звернув увагу на погану поінформованість мешканців громади з цього питання.  Керівник району наголосив на виключно добровільному підписанні договорів на обслуговування абонентів.

Очільник району також зазначив  свою позицію з приводу  механізму відключення газу боржникам, в результаті якого газ не отримує весь багатоповерховий будинок разом із неплатником. Він порекомендував проводити таку роботу безпосередньо із боржниками.

З метою соціального захисту  громади Первомайського району, голова   райдержадміністрації доніс основні меседжі  до керівництва АТ«Миколаївгаз», тепер сподіваємося на розуміння  та співпрацю.

 

Всі новини →