Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В активній фазі фінальне асфальтування покриття автодороги Н-11 Дніпро-Миколаїв від Миколаєва до Баштанської кільцевої розв’язки

13/08/2021

 Роботи виконуються в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

 

Наразі влаштовано верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону однією смугою руху. Підрядник перебазував дорожню техніку на іншу смугу і продовжує укладання фінального шару покриття у Дніпропетровському напрямку.

 

Паралельно з цим, дорожники виконують укріплення узбіччя вздовж ділянки автошляху.

 

Надалі на об’єкті ремонту буде встановлено дорожні знаки, нанесено горизонтальну розмітку, влаштовано електроосвітлення.

 

Біля повороту на село Мішково-Погорілове буде влаштовано пішохідний перехід та змонтовано автопавільйони, підходи до яких будуть облаштовані тротуарами.

 

Для повноцінного розв'язання безпекових питань на даному відрізку дороги Н-11, планом проєктних робіт цьогоріч передбачено розпочати розробку проєкту на будівництво надземного пішохідного переходу у різних рівнях в районі села Мішково-Погорілове. Саме ж будівництво плануємо розпочати наступного року.

 

Враховуючи постійно зростаючу інтенсивність дорожнього руху, швидкісна ділянка траси Н-11 Дніпро-Миколаїв І-б категорії має підвищені вимоги щодо безпеки дорожнього руху.

 

Оскільки ця ділянка автошляху довгий час була місцем концентрації ДТП у Миколаївській області, забезпечення безпеки дорожнього руху на ній – пріоритетне завдання Служби автодоріг.

 

Більше фото за посиланням: https://cutt.ly/XQGiulc

Всі новини →